Együttműködés az önkormányzattal

Nyomtatás

1.    A felek a jelen megállapodás aláírásával együttműködési kötelezettséget vállalnak az Alapítvány által a Nemzeti Erőforrás Minisztérium „Családbarát közgondolkodás népszerűsítésének támogatására” című, CSP-KÖZG-11 számú pályázatára benyújtott Familia Dei elnevezésű projektjének megvalósításában.

Ezen megállapodás kifejezi a felek azon szándékát is, hogy a projekt lezárását követően a jövőben is együttműködnek a közös érdekeket szolgáló programok előkészítésében, illetőleg megvalósításában. 

2.      Az Alapítvány önálló pályázóként indul a pályázaton, és felelősséget vállal az ebből származó kötelezettségek teljesítéséért.

3.      Az Önkormányzat kijelenti, hogy a pályázatban meghatározott célokkal egyetért, és a projekt megvalósítását az alábbiak szerint támogatja:

·         a Familia Dei projekt céljaihoz, programjaihoz ingyenes hirdetési és megjelenési felületet biztosít a helyi médiában (Piliscsabai Polgár, Piliscsaba.hu, Pilis TV),

 ·         a tulajdonában lévő helyiségeket szükség és lehetőség szerint kedvezményesen rendelkezésre bocsátja a projekt rendezvényeihez.

 4.      Az Alapítvány vállalja, hogy a projekt alkalmait hirdeti, és elérhetővé teszi a helyi lakosok számára.

 

Sunday the 15th.